Skip to the main content

Over Gisolf

Bridgeclub Gisolf werd op 4 oktober 1942 opgericht als onderdeel van de personeelsvereniging van de N.V. Nederlandse Gist- en Spiritusfabriek en de N.V. Maatschappij tot Exploitatie der Oliefabrieken Calvé-Delft. De naam van de club werd afgeleid van de naam van de beide bedrijven (Gist-Oliefabrieken).

 

Speelavond: Op de donderdagavond om 19:30 uur bij de Jeu de Boulesclub MIDI aan de Sportring, Sportpark Brasserskade te Delft. Zie ook de routebeschrijving

 

Rookregeling:Zoals bij veel andere vereningingen is ook bij de BC Gisolf een rookregeling van toepassing. Deze regeling houdt in, dat er in de speelzaal zelf niet gerookt mag worden. Na de derde en zesde speelronde is er  algemene pauze van vijf minuten ingelast. De rookgelegenheid bevindt zich buiten de  zaal.

 

Clubcompetitie: Gisolf speelt al een aantal jaren volgens het rankingsysteem, waarbij wekelijks een promotie-degradatieregeling van toepassing is. Verder zijn er diverse speciale drives gedurende het jaar. Er wordt gebruik gemaakt van gedupliceerde spellen, waardoor U aan het eind van de avond de uitslag, de individuele scores en de spelverdelingen kunt inzien . Op de website zijn de spelverdelingen, frekwentiestaten en uitslagen meestal dezelfde avond ook al zichtbaar.

Externe competitie:

  • Viertallen: Deelname aan de viertallencompetitie van het District Delft van de NBB, waarbij de hoogste teams in de Hoofdklasse en eerste klasse uitkomen. Voor die mensen die hieraan niet mee willen doen wordt een aparte competitie georganiseerd.
  • Ruitenboer:De voorronde van het Ruitenboertoernooi staat jaarlijks op de wedstrijdkalender.

Zomerdrive: In de zomermaanden is er bij Gisolf gelegenheid tot bridge. Deze zomerdrives zijn tegen betaling van het verschuldigde inschrijfgeld ook toegankelijk voor niet-leden. De eigen leden hoeven dit inschrijfgeld niet te betalen.

Leden: De club heeft ca 70 leden en heeft nog ruimte voor nieuwe leden.

Contributie: De contributie bedraagt op dit moment € 76 per jaar voor enkelleden en € 67  voor dubbelleden.

Inschrijven als lid kunt u bij de secretaris

Andere artikelen
Uitslagen Stepbridge

Uitslagen Stepbridge

Hieronder vindt u de links naar de uitslagen van de Stepbridge Competitie Avond 34: 14 januari  13...

25/10/2020 - BC Gisolf
Koffertjesbridge

Koffertjesbridge

Bij Gisolf kunt u koffertjesbridge spelen: Reserveren en bestellen van de koffers bij de...

26/09/2020 - BC Gisolf
Clubkampioenen

Clubkampioenen

Seizoen CLUBKAMPIOEN 2020      GEEN 2019 DESAIN - BOMMELÉ 2018 DESAIN -...

25/09/2020 - Technische Commissie